Kerst in Aloha

Shared Dining – kleine gerechten delen & voor iedereen wat wils!

Wat is er nou leuker dan ongestoord genieten van de mooiste en lekkerste gerechten van onze menukaart, zonder vooraf keuze gedoe en met voor iedereen wat wils?
Voor kleine en grote gezelschappen biedt Aloha tijdens 1e en 2e kerstavond een Shared Dining.
De shared dining heeft bewezen een prachtige gelegenheid te zijn om op ongedwongen wijze te genieten van verrassende en vernieuwende gerechten in alle variaties, van vlees, vis & vegetarische combinaties tot volledig vegan.

Shared dining bij Aloha houdt in dat er in totaal zo’n tien gerechten, gepresenteerd op schalen, verdeeld over drie gangen, op tafel komen.
We beginnen altijd met brood en smeersels, een seizoenssoep en diverse koude (voor)gerechten.
Daarna bereiden onze koks verschillende warme gerechten waarbij we een combinatie maken van Aloha klassiekers van de kaart, seizoensspecials en daggerechten.
We eindigen met een schaal vol zoetigheden en een coupe met huisgemaakte ijs. We zorgen ervoor dat er voor alle gasten passende gerechten op tafel staan en we kunnen met alle allergienen en dieetwensen rekening houden.

De prijs is €32,50 voor drie gangen.
Kinderen eten mee voor €12,50

Reserveren kan vanaf 2 tot 20 personen. Voor groepen vanaf 12 personen graag een mail sturen naar info@alohabar.nl of bellen naar +31 (0) 10 210 8170