De missie en visie van onze keuken

Een moderne keuken is een keuken waarin afval niet bestaat

De volgende principes zijn van toepassing op de keuken van Aloha:

  1. Hoofdzakelijk gebruik van ingredi├źnten van Nederlandse bodem
  2. 60% vlees en vis, overig vegetarisch en/of vegan producten
  3. Kop tot staart bereiding van groenten
  4. Uitsluitend duurzaam, lokaal, circulair of biologisch geteelde producten
  5. Geen chemische toevoegingen en gebruik van e-nummers
  6. Uitdagend en gezond koken met waar mogelijk minder gebruik van suiker, vetten, vlees, vis en zuivel.

Perfect is het zeker niet en daar geloven we ook niet in. Perfect is de vijand van goed vinden wij.  Wel is onze keuken en het restaurant constant onderhevig aan kritische denkprocessen, (zelf)kritiek en vanzelfsprekend verandering.

Nog tips voor ons of meer weten over projecten om ook in uw keuken afval te reduceren? info@alohabar.nl

Meedoen in ons project om horeca afval een nieuwe bestemming te geven?