Waste is a failure of imagination

In een stad als Rotterdam, waar meer dan 209 culturen naast elkaar bewegen is het logisch dat onze keuken beïnvloed raakt door een smeltkroes van internationale smaken, kooktechniek en bereidingswijzen.

In de moderne keuken van Aloha zetten we producten afkomstig uit Nederland centraal en passen in onze recepturen moderne en oude technieken toe om bepaalde seizoenen te kunnen verlengen.
We fermenteren, pekelen, drogen en roken onze eigen groenten, vlees en vis.
Een moderne kok hoort in onze visie zero-waste te koken met producten uit Nederland die raakvlak hebben met onze cultuur en geschiedenis.

Alles wat je bij ons ziet, van het meubilair tot aan de melk in je koffie, heeft een verhaal en is vaak duurzaam, biologisch, bio-dynamisch, eko, MSC gecertificeerd of simpelweg circulair geproduceert.
We willen als restaurant onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken en tegelijkertijd zoveel mogelijk mensen inspireren.

Klik hier om meer te weten over de visie en missie van onze keuken.